fredag 20 juli 2012

Semesterdagar med matte och husse

Tänk, vi har sådan tur som får ha vår matte och husse hemma hos oss varje dag just nu. Tvåbeningarna kallar det för semester. Vi fyrbenta har alltid semester, men de tvåbenta har bara några veckor per år, därför att de ska kunna försörja oss. Så har vi förstått det hela.

Vid våra svansar om det inte ska komma en dag utan regn snart! Det är väldigt omväxlande väder, med både sol, moln, åska och regn omvartannat. Vi sitter gärna och tittar ut i trädgården, då är vi säkra och trygga. När vi kommer ut är vi rätt så hariga.

Matte och husse håller just nu på att banka och spika inomhus och vi hoppas att de snart ska sluta med det. Matte säger att det är så när man bor i ett gammalt hus i behov av renovering.

I nästa vecka har matte lovat ett par överraskningar, såväl glada som mindre positiva. Vi får väl se vad som står till buds.

Titta så söt jag Tyzon är när jag sitter inne i klöstunnan och tittar ut.

Matte tycker vi hittar på så mycket tokigheter här hemma.

Fler mjölktänder har vi tappat också. Matte sparar de hon hittar i en ask då hon tycker de är så söta.


Vi har fått besök av en svart-vit hankatt på terassen också. Han har visat sig här förut och då bodde katten Azlan här och jagade bort honom. Ni kan läsa mer om historien här: Mitt revir

Husse blev lite förtretad på matte då han tycker att matte är lite för mycket "kattmamma". Matte plockade bort en massa fästingar på kisse och tvättade rent ett sår på kisses hals och la på antibakteriell pasta. Sedan fick kisse några godisar. Hejdå så länge kisse, gå hem nu.


1 kommentar:

  1. Men vilken fining och vilja fina svansar ni har. :-) Tazz&Kram

    SvaraRadera