onsdag 9 maj 2012

Tyzon vs sugrör 1-0


Idag hittade jag en ny favorit. Medan Zoe är väldigt förtjust i att dribbla boll (vi återkommer till det) gillar jag andra leksaker.

Jag blev fullkomligen uppslukad av leken med detta sugrör. (Katten Azlan som bodde här förut gillade att leka med ihopknutna sugrör.)

Attack!

Zoe var tvungen att komma förbi för att se vad vi höll på med, jag och sugröret. En riktig fajt var det.

Ta inte mitt rör, det är MITT! morrade jag åt syrran.Efter en stund så tog Zoe över fajten. Då hade jag redan vunnit första ronden. :-)

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset och hälsningen! Min katt leker som en galning just nu med ihopknutet sugrör!

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder på dina katter.
  Hälsningar Hélène/ Biscaya BigPawz

  SvaraRadera
 3. Sötnöt! Sugrör kan vara väldigt roligt. Här så är det dock fjädrar (gärna nappade från riktig fågel) som får våra lunsar att riktigt gå igång!

  (Måste fråga helt orelaterad fråga, har lagt till din blogg som länk i min men den uppdaterar inte med senaste inlägget baserat på datum som den gör med alla andra. Det är ju en Blogger-funktion och vi båda har våra bloggar på Blogger... Funderade på om det kunde vara någon inställning som måste göras?? Vill ju verkligen inte missa något inlägg med de här bustrollen *smajl*)

  SvaraRadera
 4. Lite uppdatering: Kollade igenom inställningarna på min blogg också angående länkar och tror faktiskt att det var Firefox som webbläsare som strulade till det. Hade lagt till det med alla korrekta detaljer om datum etc men det ville inte visa sig ändå. Använde då IE och tog bort och la till igen och nu fungerar det som det ska. Att webbläsare ska strula så!

  Hälsa till sötnötterna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, det tänkte ju inte jag på! Använder Chrome själv. Men har använt Firefox tidigare. Ja, där ser man, tur att det fungerar nu iallafall. Sötnötterna hälsar tillbaka, de busar runt här medan matte sitter med kaffet och försöker vakna till. :-) (Ledig dag)

   Radera