torsdag 24 maj 2012

Våra små egenheter 3


Vår matte ser ut så här. Hon är en tvåbening. Hon är snäll när hon ger oss mat och kärlek, gör rent våra lådor och leker med oss.

Matte är bra på att hålla koll på våra rutiner, men hon verkar inte riktigt ha koll på sina egna. Ibland är hon hemma på kvällen, ibland inte. När hon inte är hemma på natten sover hon på dagen. Vissa dagar är hon hemma mitt på dagen då vi vill sova!

Husse är hemma ungefär samma tid varje dag. Honom är det ordning på.


Ibland tar matte fram ett odjur med lång snabel och för ett fasligt oväsen. Det blir dock fint och rent när hon drar fram med snabeldraken. Husse brukar också hjälpa till. Sedan återgår ordningen till den vanliga.

Matte sitter mycket framför det som kallas dator. Vi antar hon hjälper till med vår blogg?!Det finns mindre bra saker med matte också. Hon tar ofta upp oss och vi gillar inte att bli fasthållna. Sedan tar hon fram kam, klosax och öronpinnar och bråkar, helst när vi har annat för oss och absolut inte har tid.

Det är ett väldigt pillande och petande. Husse gör inte sådant. Men vi gillar att gosa med matte också, när vi vill.Matte hälsar att hon tycker väldigt mycket om oss.


                                                                                   
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar